Forside Nyheder

Nye smarture fra Pebble får følgeskab af Spotify-løbedims

-

pebblecoreFor at tage kampen op mod Apple, Samsung og alle Android Wear-producenterne, spreder Pebble nu sine vinger.

Sammen med to nye smarture har Pebble annonceret Pebble Core, der lægger sig lidt udenfor kategori, men som vel kan kaldes en musikafspiller designet til løbere.

Annonce:

Core har en række funktioner indbygget, som kunne være bygget ind i et smartur, men som bliver både billigere og mindre klodset ved at undgå dette. Den har en GPS-tracker ombord og kan synkronisere løbedata med alle de populære apps.

Men du kan lade din telefon blive derhjemme, for Core husker bare disse data og synkroniserer dem senere via Wifi. Hvis du får en god idé, når du er ude at løbe, kan du indtale den på Core, men den vigtigste funktionalitet i Core er den indbyggede 3G-dataforbindelse.

Med den kan du sende præprogrammerede SMS’er – for eksempel i nødstilfælde – og det er her, musikken kommer ind i billedet. Du kan nemlig streame musik fra et Spotify Premium-abonnement direkte til Core, og lytte via kablede eller trådløse øretelefoner.

pebbleure

Opdaterede Pebble og Time

Men Pebble har også nye smarture klar. Pebble 2 og Pebble Time 2 har også funktionalitet henvendt til fitness-folket. De har nemlig pulsmålere indbygget – der vel at mærke er aktive hele tiden og altså konstant monitorerer din puls. Det kan Pebble-urene opnå uden at batteriet går helt død, fordi de i forvejen ikke bruger ret meget batteri.

Pebble 2 minder – som navnet antyder – mest om den oprindelige Pebble. Der er stadig tale om en e-ink-skærm på 1,26 tommer, men med en noget mindre kant og så er Pebble 2 meget tyndere end sin forgænger. Uret fås nu også i flere farver.

Pebble Time 2 er topmodellen, der nu som standard er lavet i stål (før skulle man købe den særlige Time Steel-model). Den kommer som standard med en silikone-rem, der dog kan skiftes ud med en læderrem for lidt ekstra moneter.

Skærmen på Pebble Time 2 er blevet kraftigt opgraderet. Ligesom forgængeren er der tale om en e-ink-skærm i farver, men nu er skærmen oppe på halvanden tomme mod forgængerens 1,25 tommer. Samtidig er displayets opløsning nu oppe på 200×228 pixels.

Fordi Pebble-urene benytter sig af e-ink, er det nemmere at læse på displayet ude i solskinnet. Desuden holder batteriet meget længere end på andre smarture, ifølge Pebble selv kan Pebble Time 2 således holde batteri i ti dage på en enkelt opladning.

Som altid hiver Pebble deres første produktionsomkostninger hjem via forudbestillinger på Kickstarter. Målet var en million dollar, men Pebble har allerede hentet 1,6 millioner dollar hjem, og der er stadig 36 dage tilbage af indsamlingen.

Pebble 2 vil blive sendt ud til de første købere i september, Pebble Time 2 i november og Pebble Core til januar.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.