Forside Indhold og distribution Film

Philips klar med UHD Blu-Ray-afspiller. Måske.

-

philipsbdpSamsung og Panasonic har i et stykket tid været alene om markedet, når det gælder UHD Blu-Ray-afspillere i Europa.

Men nu blander Philips sig. Måske.

Annonce:

I USA har man netop annonceret ankomsten af Philips BDP7501 og BDP7301, der er den samme UHD Blu-Ray-afspiller i henholdsvis børstet aluminium og sort. Den kommer til at koste 400 dollar, hvilket før danske afgifter svarer til cirka 2.700 kroner – den er altså i den billige ende.

Den har HDR ombord og understøtter Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio og kan videresende Dolby Atmos og DTS-X-signaler. Samtidig har den apps som f.eks. Netflix og YouTube ombord, der kan vise 4K-indhold.

Den lander allerede i USA i juni, men om den kommer til Europa, er et godt spørgsmål. Det er nemlig Funai, der laver Philips-produkter i USA, og tilbage i april tabte Funai en stor sag om kontraktbrud med Philips-moderselskabet i Holland.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.