Forside Nyheder

Samsung og LG i bitter logo-strid

-
Illustration: recordere.dk
Samsung SUHD logo øverst. LG Super UHD logo nederst. Illustration: recordere.dk

Samsung har bedt LG om at stoppe med at bruge deres SUHD-logo på produkterne.

Navnet SUHD er Samsungs varemærke for deres LCD-displays med quantum dot teknologi, men nu beskylder de ærkerivalerne fra LG for misbrug. Det skriver avisen The Korea Times.

Samsung har fundet deres SUHD-logo på LG TV ude i butikkerne på forskellige markeder blandt andet i Spanien, og har nu udsendt en officiel protest.

Annonce:

“Samsung Electronics Spain har udsendt en officiel protest per brev til LG Electronics Spain om at stoppe brugen af ‘SUHD’-logoet på LG TV i landets butikker”, fortæller Samsung.

LG benytter selv “Super UHD TV” som varemærke men har angiveligt følt sig fristet til også at liste et Samsungs SUHD-logo ind på udvalgte TV i udvalgte butikker.

Den bitre logo-strid begrænser sig ikke til Spanien, LG skulle også have brugt SUHD-logoet på egne produkter i Canada og Singapore.

“LG Electronics har ingen grund til at bruge Samsung SUHD TV på LG-produkter”, udtaler en repræsentant fra LG til avisen.

Samsung fortæller at LG nu har undskyld for fejlen.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.