Forside Nyheder

Stort nedbrud hos Stofa

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Stofa er nede på alt det digitale. Selv driftstatus på email og sms er ude af drift.

Stofa meddeleler at det er ude af drift på tjenester som SmartTV, WebTV, telefoni og øvrige digitale tjenester.

Selv de emails og sms’er, der informerer om drift-problemer, kan ikke udsendes lige nu.

Annonce:

“Pga. et større datanedbrud er der manglende SmartTv, WebTv, telefoni via fiber og øvrige digitale tjenester. Nedbruddet betyder desværre også, at vi pt. ikke kan sende driftsstatus via email og sms”, skriver Stofa på deres Facebook, og fortsætter:

“Vi arbejder på højtryk på at udbedre fejlen og beklager de gener det giver. Følg med på Facebook-siden, hvor vi holder jer opdaterede, så snart vi har nyt”.

 

Opdatering tirsdag kl. 19.32

Vigtig: Undgå at genstarte Stofa SmartTv boksen, da tv-signalet så forsvinder, hvorefter man ikke vil kunne se tv.

 

Opdatering tirsdag kl. 21.21

Trods alt vores eget mandskab samt leverandøren er på opgaven med fejlsøgning og fejlretning må vi desværre konstatere, at der sandsynligvis vil gå mindst et par timer inden signalet er tilbage igen. Det beklager vi meget. Vi kan samtidig se at nedbruddet også har ramt webmail og MineSider.

 

Opdatering onsdag kl. 07:50

Vi døjer desværre stadig voldsomt med at få løst det nedbrud, der ramte os og alle Stofas digitale tjenester i går aftes. Der er tale om et nedbrud på forbindelsen mellem en central server og en række essentielle harddiske. Det tager desværre længere tid at genstarte og genetablere hele vejen rundt.

 

Opdatering onsdag kl. 11:55

Det går for alvor fremad med at få de digitale tjenester til at virke igen. Nu er WebTv også oppe at køre. Dvs. at internet, telefoni, SmartTv og WebTv alle virker nu. MineSider på stofa.dk arbejder vi fortsat med.

 

Opdatering onsdag kl. 14:48

Stofa: Nu er alt i normal drift igen.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.