Se den nye trailer for Ghostbusters

-

I juli er der premiere på den nye Ghostbusters film, og det er meningen at det skal være et reboot af den populære filmserie der kom i 84.

På danske kino.dk, står der at Ghostbusters får premiere i Danmark den 14. juli, og i dag er der premiere på den nyeste trailer, der viser at Hollywood er klar med både IMAX og IMAX 3D af Ghostbusters.

Annonce:

Da de oprindelige film kom frem var det med Bill Murray, Dan Aykroyd og Sigourney Weaver i de bærende roller. I 2016 versionen er det Melissa McCarthy, Kristen Wiig og Kate McKinnon der jager spøgelser, mens Dan Aykroyd har skrevet den nye historie.

Skal du se den?

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.