Forside Indhold og distribution Spil features

Uncharted 4 solgt i milliontal, se gameplay her

-

uncharted4

Uncharted 4: A Thief’s End er tidens populære spil med et salg på 2,7 mio. eksemplarer på en uge. Vi kigger på det.

PlayStations nye adventure-spil Uncharted 4: A Thief’s End har på blot en uge solgt i mere end 2,7 mio. eksemplarer på verdensplan.

Annonce:

Men med det høje salg og de tårnhøje forventninger, ovenpå udsættelse på udsættelse af lanceringen, der kan Uncharted 4 da næsten kun skuffe – eller hvad? Vi har kigget nærmere på det længe ventede spil.

Uncharted serien har for mig altid stået som det absolut ypperste på Sonys Playstation konsoller. Da jeg i sin tid så Uncharted: Drakes Fortune for første gang, troede jeg simpelthen ikke, at det var muligt at lave et spil, der på samme tid var både smukt, velfortalt i en nærmest filmisk stil og samtidig utroligt underholdende.

Det første Uncharted var ingen enlig svale og efterfølgerne fortsatte den fremragende tendens med at sætte nye standarder for konsolspil.

Nu er tiden kommet til Uncharted 4: A thiefs end, der udkom til PlayStation 4 i sidste uge. Spillet har allerede solgt flere millioner eksemplarer og høstet flotte anmeldelser.

Jeg har spillet mig igennem ca. 60% af spillet og kan allerede sige at, mine forventninger i hvert fald, er opfyldt til fulde. Opbygningen sådan rent historiemæssigt følger fint i tråd med de tidligere spil i serien, hvilket for mig kun er positivt.

Uden at fortælle for meget, så er Nathan Drake ældre og har trukket sig tilbage som skattejæger. Men en sand eventyrer kan have svært ved at tilpasse sig det normale liv, så da et nært familiemedlems liv står på spil, drager Nate igen på togt, dog uden kæresten Elenas vidende.

Herfra er det meste som vi kender det. Skyderi, fjender der vil nå det samme som Nate, et hyggeligt samspil mellem Nate og hans venner, en kærlighedshistorie og endelig en lysmæssig og grafisk side der i den grad sparker røv.

 

uc4-2 uc4-1 uc4-3

 

Uncharted 4 er uden sammenligning det smukkeste spil jeg nogensinde har spillet og formår flere gange at henrykke med detaljer så smukke, at jeg virkelig ikke troede at PS4 kunne den slags.

En detalje værd at nævne er f.eks at der køres fuldstændig flydende mellem gameplay og cutscener. I modsætning til andre spil, hvor cutscenerne får sorte bjælker i top og bund, så kører alt her i “fuld skærm”, hvilket gør at man sjældent opdager når der skiftes fra cutscene til gameplay. Det virker som en lille ting, men føles som pokkers lækkert i praksis.

Loadetider er i øvrigt heller ikke eksisterende længere.

Grafikken er det der for mig, løfter Uncharted 4 fra godt spil til fænomenalt. Jeg elsker simpelthen at se på alt der foregår omkring Nate og når spildelen og historiefortællingen samtidig følger fint med, ja så er jeg hooked.

Uncharted 4 kommer på et tidspunkt, hvor terasse, grill og cocktails måske lokker, men så snart den mindste sky er for solen, er det bare om at komme med på eventyr – du vil ikke fortryde det.

Herunder kan du se et par gameplayvideoer fra gennemspilningen af Uncharted 4: A thiefs End. I den ene video er i øvrigt en sjov lille henvisning til et af udvikleren Naughty Dogs tidligere spiludgivelser.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.