Forside Nyheder

Beoplay A1 er blevet en storsællert

-
Beoplay A1. Foto: recordere.dk
Beoplay A1. Foto: recordere.dk

Den lille Beoplay A1 er det hurtigst sælgende produkt i Bang & Olufsens 90-årige historie.

Bang & Olufsen har vind i sejlene i den kategori af Beoplay-produkter der sælges mere bredt. I april måned lancerede de Beoplay A1, en lille transportabel højttaler med stor lyd og en batteritid på 24 timer, og den har ramt plet i markedet.

Beoplay A1 er det hurtigst sælgende produkt i Bang & Olufsen-koncernens 90-årige historie. Den har på en måned solgt 50.000 eksemplarer, og til sammenligning solgte Beoplay A2 50.000 eksemplarer på tre måneder.

Det er især markeder som Norden, Kina, Storbritannien og USA som har taget den lille eventyrlystne højttaler til sig, fortæller Senior Vice President i B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen, og han uddyber:

“Med Beoplay A1 har vi ramt helt rigtigt i forhold til den måde, forbrugere verden over lever med musik. Trenden lige nu er, at man vil have stor lyd i et smukt og kompakt design, som man kan tage med sig alle steder, og det er specielt interessant at se, at der ikke kun er er tale om en europæisk tendens. For Beoplay A1 sælger faktisk lige så godt i Norden og Storbritannien, som den gør i Kina og USA”.

Beoplay A1 koster kr. 1.999,-

Læs også: Test af Beoplay A1

 

 

Annonce