Forside Nyheder

Gamle ure får ikke Android Wear 2.0

-

gwatchDa Google under Google I/O-konferencen i sidste måned offentliggjorde den kommende, store opdatering af Android Wear, glemte de lige at nævnte noget vigtigt.

De ældste Android Wear-ure er ikke kompatible med opdateringen. To af de første Android Wear-ure, der kom ud, LGs G Watch (bill.) og Motorolas Moto360, er blevet dømt ude af deres skabere på Twitter. Det skriver 9to5Google.

Både LG og Motorola har via Twitter bekræftet, at disse tidlige modeller (der i øvrigt begge blev foræret til deltagerne på Google I/O for to år siden), ikke kommer til at kunne håndtere de mange fede nyheder i Android Wear 2.0.

Disse omfatter blandt andet muligheden for at installere apps direkte på uret, uden at der skal være en tilsvarende app på ens telefon. Det sidste er især gode nyheder for de få, der bruger et Android Wear-ur sammen med en iPhone.

Android Wear 2.0 kommer til efteråret, formentlig samtidig med at Android N slippes løs på verden.

Annonce