Forside Nyheder

Google-fonen kommer måske allerede i år

-

googlelogophoneVi kender allerede til Googles Nexus-linje af telefoner, som firmaet udarbejder i samarbejde med tunge sydkoreanske og kinesiske mæker.

Men i et stykke tid er der gået rygter om en telefon, som er endnu tættere på Googles egen vision om, hvordan en telefon skal se ud. Om den stadig kommer til at bære Nexus-navnet, ved vi ikke, men det lyder ikke sådan.

Nexus-telefonerne er netop karakteriseret af samarbejder. Den kommende telefon, derimod, vil være Googles egen, og vil blive produceret fuldkommen efter deres planer. Og ifølge avisen The Telegraphs kilder et på Google, kommer den allerede senere i år.

Det kan både betyde, at Google ønsker at proppe noget teknologi i den, som de helst ikke vil give til andre (hvilket jo godt kunne være spændende). Men det kan også betyde, at de vælger at få den produceret i hjemlandet USA, sådan som de har gjort med enkelte kortlivede produkter som f.eks. Chromecast-forløberen Nexus Q.

Annonce