Forside Nyheder

Kun lidt nyt i Apple TV

-

Untitled 02 4Der var kun lidt nyt til Apple TV-platformen, da Apple åbnede for sin WWDC-konference med en keynote.

Den største nyhed for os danskere er nok, at Apple langt om længe bøjet sig for brugernes ønske. Der kommer nu en iOS-app, der bruges som den nyeste version af fjernbetjeningen til Apple TV. Ud over at kunne kontrollere alt hvad fjernbetjeningen kan, vil app’en også give én et tastatur til Apple TV (lidt á la SmartGlass til Xbox One), hvilket mange vil sætte pris på .

Annonce:

Samtidig bliver Siri bedre på Apple TV. Bruger man Siri på engelsk, kan den bruges til at finde film og tv, som man har kunnet det på Xbox og Amazons tv-bokse i et par år. Men Siri kan også søge i YouTube på samme tid, hvilket gør YouTube væsentligt nemmere at bruge på Apple TV.

Apple kommer tættere på deres ønske om at blive en kabel-tv-udbyder ved at gøre det muligt for Siri at finde live-kanaler i tredjeparts-apps. De kalder det Live Tune-in.

Amerikanerne får også Single Sign-on, hvilket gør det muligt for at forbinde sit kabel-tv-abonnement til en række tredjeparts-apps med et enkelt login, så man ikke skal sætte det op for hver enkelt.

Endelig får Apple TV en “Dark Mode”, der gør brugerfladen lidt mindre lysstærk i hjemmebiografen.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.