Forside * Nyheder

Lenovo vil også have bøjelige smartphone-skærme

-

Cplus-watch-edDet er ikke kun Samsung, der gør klar til at lancere smartphones, der er totalt bøjelige.

I forbindelse med lanceringen af Moto Z, Moto Mod og Lenovo Phab2 Pro, viste Lenovo også prototyper frem på smartphones og tablets med superfleksible skærme.

Annonce:

Der er f.eks, en tablet, der kan foldes til halv størrelse på midten (se billede herunder). Men den model, der nok vil vække mest interesse, er smartphonen, der kan bøjes rundt om armen.

Man skal forestille sig, at man tager sin telefon og blot klemmer den ned over håndleddet eller underarmen, og vupti, så har man et armbånd med smartphone-funktionaliteter.

lenovotabletfolde

Det kunne være en smart måde at slippe for at have telefonen liggende i lommen hele tiden, og vil være praktisk, når man skal ud at løbe f.eks. Omvendt er der sikkert en hel del andre ulemper ved denne formfaktor.

Hvordan det fungerer i virkelighedens verden, må vi se, når Lenovo rent faktisk sender et sådan produkt på markedet. Det kunne f.eks. ske til næste år, hvor Samsung forventes at komme med deres bøjelige smartphones.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.