Forside Nyheder

Motorolas nye flagskib dropper hovedtelefon-stikket

-

Image1111Hvis man skulle være i tvivl om, at der er tale om en trend, så stopper tvivlen nu.

Motorolas nye flagskibstelefoner har ikke noget minijack-stik til hovedtelefoner, og dermed har firmaet meldt sig ind i den klub, der plæderer for at vi skal bruge USB Type-C eller en trådløs forbindelse, når vi skal høre musik på smartphonen.

Det er Lenovo, der som bekendt laver Motorola-telefonerne nu, og de har altså valgt at springe på en trend, der blev startet af deres kinesiske landsmænd hos OPPO og siden LeEco, hvor man ofrer hovedtelefon-stikket for at få en tyndere telefon.

Annonce:

Til gengæld er Moto Z, som det nye flagskib hedder, også virkelig en slank affære. Den er kun 5,2 mm tyk, men har masser af kræfter under motorhjelmen: 5,5 tommers AMOLED-skærm i QHD, Snapdragon 820-processor med 4GB RAM og et 13-megapixels kamera med optisk billedstabilisering og en brændvidde på f/1.8. Den fås i 32- og 64GB-versioner, og kan udvidese med microSD.

Med sådan en tynd telefon er der ikke plads til et stort batteri, og Moto Z har derfor kun et batteri på 2600 mAh ombord. Vil man have mere, kan vælge storebroderen, Moto Z Force, der kommer op på 7mm i tykkelse. Så får man til gengæld 3500 mAh på batteriet og en kameraopløsning på 21 Megapixel. Men stadig ikke noget minijack-stik. Og vi ved ikke med sikkerhed, om Force-udgaven kommer til Danmark, til gengæld skulle Moto Z lande i september. Prisen kender vi ikke endnu.

Begge smartphones er i øvrigt udvidelige med en ny slags tilbehør, som Motorola kalder Moto Mods.

Annonce: