Forside Nyheder

Motorolas nye flagskib dropper hovedtelefon-stikket

-

Image1111Hvis man skulle være i tvivl om, at der er tale om en trend, så stopper tvivlen nu.

Motorolas nye flagskibstelefoner har ikke noget minijack-stik til hovedtelefoner, og dermed har firmaet meldt sig ind i den klub, der plæderer for at vi skal bruge USB Type-C eller en trådløs forbindelse, når vi skal høre musik på smartphonen.

Annonce:

Det er Lenovo, der som bekendt laver Motorola-telefonerne nu, og de har altså valgt at springe på en trend, der blev startet af deres kinesiske landsmænd hos OPPO og siden LeEco, hvor man ofrer hovedtelefon-stikket for at få en tyndere telefon.

Til gengæld er Moto Z, som det nye flagskib hedder, også virkelig en slank affære. Den er kun 5,2 mm tyk, men har masser af kræfter under motorhjelmen: 5,5 tommers AMOLED-skærm i QHD, Snapdragon 820-processor med 4GB RAM og et 13-megapixels kamera med optisk billedstabilisering og en brændvidde på f/1.8. Den fås i 32- og 64GB-versioner, og kan udvidese med microSD.

Med sådan en tynd telefon er der ikke plads til et stort batteri, og Moto Z har derfor kun et batteri på 2600 mAh ombord. Vil man have mere, kan vælge storebroderen, Moto Z Force, der kommer op på 7mm i tykkelse. Så får man til gengæld 3500 mAh på batteriet og en kameraopløsning på 21 Megapixel. Men stadig ikke noget minijack-stik. Og vi ved ikke med sikkerhed, om Force-udgaven kommer til Danmark, til gengæld skulle Moto Z lande i september. Prisen kender vi ikke endnu.

Begge smartphones er i øvrigt udvidelige med en ny slags tilbehør, som Motorola kalder Moto Mods.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.