Forside Nyheder

Nintendo frygter at folk vil kopiere deres næste konsol

-

NintendoDet legendariske, japanske spilimperium Nintendo er begyndt at bygge hype op omkring deres næste spilkonsol.

NX, som den angiveligt kommer til at hedde skal udslette alle spor af Wii U-fiaskoen og sætte Nintendo på sporet igen som konkurrent til Sony og Microsoft på konsolfronten.

Annonce:

Men der var mange, der undrede sig over, hvorfor vi ikke så noget til NX på spilmessen E3, der fandt sted tidligere på måneden. Ikke så meget som en teaser. Men nu kender vi svaret.

NX indeholder tilsyneladende koncepter, der er så originale, at Nintendo er bange for at de bliver stjålet af andre konsolmagere. Det skriver Engadget på baggrund af informationer, der er kommet frem ved et investormøde i Nintendo.

NX er planlagt til at udkomme til marts næste år, men tech-industrien er nu så hurtig på aftrækkeren, at nogen snildt ville kunne nå at komme Nintendo i forkøbet, hvis de viser for meget frem. Eller det er firmaet i hvert fald nervøse for.

Udtalelsen kommer fra Shigeru Miyamoto, der er et af Nintendos levende legender. Det var ham, der i sin tid skabte spil som ’Donkey Kong’ og ’Super Mario’.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.