Forside Nyheder

Optag dig selv, mens du børster tænder

-

prophixDer kommer kameraer i alting lige nu, så man kan jo sige, at det jo måtte være på vej.

Inden længe kan du filme dine tænder, mens du børster dem. Med kameraet, der er indbygget i din elektriske tandbørste.

Annonce:

Prophix er en kommende, elektrisk tandbørste fra Onvi, der har et 1080p-kamera indbygget og som kan tage billeder i 10 megapixels opløsning. Den kommer på gaden i starten af 2017.

Du kan bruge den til at streame din tandbørstning til din smartphone, så du kan se, hvad der foregår mere præcist. Det lyder måske lidt fjollet, men næste gang, du har et blister på tandkødet eller har bidt dig selv i tungen, kan det være, du kan gøre noget mere præcist ved det med denne tandbørste.

Det kan naturligvis også være, at din tandlæge vil sætte pris på en video af, hvordan du børster tænder, så du måske kan gøre det lidt bedre. Eller også er det måske bare mere spændende at kigge på streamet video af dine tænder end at læse ingrediensfortegnelsen på tandpastatuben for 117. gang.

Hvad sådan et børstekamera ellers kan bruges til, vil vi lade være op til læserens fantasi.

Du kan læse mere om Prophix Onvi her, hvor du også kan forudbestille den for 299 dollar, hvis du bruger en af de efterhånden mange videresendelsestjenester i USA. Det er nemlig kun her, der er åbent for forudbestilling.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.