Forside Nyheder

Sony bekræfter high-end PS4

-

Sony PS4 PlayStation 4 thumbnail

Sony bekræfter at en PlayStation 4 model med 4K Ultra HD og federe grafik er på vej.

Sony er tidligere rygtet på vej med en ny PlayStation-udgave der understøtter 4K Ultra HD og har en kraftigere grafikprocessor. Nu bekræfter Sony overfor avisen The Financial Times at den er god nok.

Annonce:

Der bliver ikke tale om en afløser for de nuværende PS4-modeller, men mere en high-end PS4, der skal sælges sammen med de øvrige modeller.

I tidligere rygter fik den nye model kælenavnet PS4K, men Sonys kodenavn er “Neo”. Den er tænkt til både hardcore gamere og kunder med Ultra HD TV.

Spiludviklerne kan vælge at understøtte begge PS4-konsoller.

“Alle spil vil understøtte standard PS4, og vi forventer at alle – eller flertallet af spillene, også vil understøtte den nye high-end PS4″, fortæller Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, til Financial Times.

Begge konsoller, både standard og high-end, vil også understøtte det kommende PlayStation Virtual Reality headset.

Selvom det ellers ville være oplagt, så vil den nye high-end PS4-konsol angiveligt IKKE blive vist frem på gaming-udstillingen E3, der afholdes her i næste uge.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.