Forside Nyheder

To helt nye Star Wars-spil på vej

-

landoElectronic Arts, eller blot EA, har rettighederne til at lave Star Wars-spil, og det udnytter de.

Ud over opdateringer til det massivt populære ’Battlefront’ samt til ’Galaxy of Heroes’ og ’The Old Republic’, er der nye titler på vej. Det afslørede EA ved deres pressemøde i forbindelse med åbningen af spilmessen E3 i Los Angeles.

Annonce:

Fans af ’Battlefront’ kan glæde sig til at se Lando Calrissian og Cloud City (bill.) i en kommende opdatering til det nuværende spil. Den lander allerede 21. juni for abonnenter på spillet og 5. juli for alle andre. Men en helt ny version af ’Battlefront’ er faktisk også på vej, der skulle dukke op derover.

Dertil arbejder folkene bag ’Dead Space’ på et Star Wars-spil, der skulle have ”en original historie i det kendte Star Wars-univers, men med helt nye karakterer”

Folkene bag hittet ’Titanfall’ er i gang med et spil med ”et anderledes gameplay, der finder sted i en anden tid end tidligere udforsket i EAs Star Wars-spil”. Det sidste lyder jo især nysgerrighedsvækkende.

Du kan se mere i videoen herunder.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.