Forside Nyheder

Top Gear er blevet Flop Gear

-
Værterne på BBCs Top Gear: Matt LeBlanc, Chris Evans og The Stig. Foto: BBC
Værterne på BBCs Top Gear: Matt LeBlanc, Chris Evans og The Stig. Foto: BBC

Det seneste afsnit af Top Gear, der blev sendt i søndags med det nye hold, har slået en kedelig rekord med færrest seere siden 2003.

Engelske Chris Evans kom ikke godt fra start, og allerede nu er programmet nede på det laveste i mange år. Kun 2.34 mio. seere så med i søndags da 4. afsnit af 23. sæson af Top Gear gik over skærmen.

Det er lavere end det laveste Clarkson og co. oplevede, da de tilbage i juni 2003 havde 2.6 mio. seere som det laveste. Siden gik det kun fremad, indtil sidste år, hvor BBC valgte at skifte holdet ud med nye kræfter efter en uheldig situation med Clarkson og en medarbejder.

Fortsætter seertallene med at falde for Top Gear, går der ikke længe før end BBC er nødt til at agere, da Top Gear er en af deres største salgssucceser til andre TV stationer.

Samtidigt skal Top Gear til at forberede sig på international konkurrence fra Clarkson, Hammond og May, når deres Grand Tour har premiere til efteråret.

Skuffet hvis under 5 mio. seere

Chris Evans har selv udtalt, at han ville blive skuffet hvis Top Gear gik under 5 mio. seere, og premieren havde omkring 4.5 mio. seere, og siden er det kun gået en vej, og det er ikke op.

På engelske bookmakersider kan man faktisk spille på om Top Gear bliver lukket efter denne sæson, og odds’ene er lige nu ikke gode. På Betway er odds 5/4 for lukning.

Annonce