Forside * Featured

YouSee tv-boks: Dialog med Energistyrelsen om strømforbrug

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

YouSee knokler med at finde en løsning på den strømslugende tv-boks, og er i dialog med Energistyrelsen.

Forleden dag udkom den seneste softwareopdatering til den ny YouSee-boks, og det var oprindelig planen at den skulle have indeholdt en løsning mod det for høje strømforbrug i stand-by.

Den nye YouSee boks bruger mellem 12,9 og 13,5 watt i stand-by, hvor EU-reglerne på området er max. 12 watt for netværksforbundne tv-bokse.

Annonce:

Men YouSee måtte trække den del af opdateringen, der handlede om at sænke strømforbruget, tilbage i sidste øjeblik.

“Der blev gennemført opdatering af tv-boksen for et par dage siden. Og her var det også planen, at løsningen på strømforbruget skulle have været med”, fortæller Maria Bagge fra TDC Presse, til recordere.dk, og hun fortsætter:

“Men i sidste øjeblik konstaterede vi, at der var nogle udfordringer i bestemte situationer. Og det er vi simpelthen nødt til at have på plads for at sikre den bedste kundeoplevelse. Vi arbejder ihærdigt på at løse de sidste detaljer”.

 

YouSee er stadig en strømtyv.
YouSee er stadig en strømtyv.

Anmeldt som strømsluger

Forleden blev YouSee-boksen anmeldt som ulovlig strømsluger til Energistyrelsen, fordi den p.t. ikke overholder EUs krav på området. YouSee bekræfter at de er i dialog med styrelsen.

“Vi er i dialog med Energistyrelsen for at sikre en løsning hurtigst muligt”, slutter Maria Bagge til recordere.dk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.