Forside Indhold og distribution Musik

’Carpool Karaoke’ bliver til eksklusivt indhold på Apple Music

-

CordenkaraokeApple fortsætter strategien med at udvide mængden af originalt indhold.

Ganske som Eddy Cue har sagt det, så holder de sig dog primært til originalt indhold, der passer ind i deres koncepter.

Annonce:

Det kan man også sige om deres nyeste satsning. De har nemlig lavet en aftale med tv-stationen CBS om at lave særudgaver af James Cordens populære ’Carpool Karaoke’-koncept. Corden er vært på ’The Late Late Show’ på CBS i USA, og her har han populariseret idéen om at køre rundt i bil med kendte – især kendte musikere – og synge med på sange i radioen eller lave andet gas.

Det er interview-form, der ofte kaster en del sjov af sig, og derfor er klippene også blevet massive hits på YouTube.

Det synes Apple åbenbart passer lige ind i deres musikkoncept, så firmaet har lavet en aftale med CBS om produktion af 16 nye afsnit af ’Carpool Karaoke’, der udelukkende skal kunne findes på Apple Music.

Det bliver formentlig ikke med Corden som vært, som vil fortsætte med at lave sine egne ’Carpool Karaoke’-indslag til sit eget show oven i hatten.

Indslagene bliver tilgængelig for Apple Music-abonnenter i 100 lande og der kommer et nyt hver uge, skriver CBS i en pressemeddelelse. Der er dog ikke nogen melding om, hvornår serien starter, blot at produktionen begynder ”snart”.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.