Forside Nyheder

Cast er nu indbygget i Chrome

-

Image52Det var nok den mest forventelige udvikling, men nu sker det altså.

Casting fra f.eks. en computer til en Chromecast bliver nu fast indbygget i Chrome-browseren.

Annonce:

Men hør, har det ikke hele tiden været det?

Ikke helt. Casting til eksterne enheder har indtil nu skullet gøres via en officiel udvidelse til browseren. Men fra Chrome 51 bliver funktionen indbygget og vil kunne findes via indstillingsmenuen (’hamburger’-menuen i øverste højre hjørne).

Men hør, er Chrome 51 ikke allerede ude?

Jo, det er den, men funktionen er ikke rullet ud til alle brugere af Chrome 51. Er man ikke blandt de heldige, kommer man til at vente på Chrome 52, der dog allerede er rullet ud til beta-test.

 

cast

 

Her kan man se, at Chrome 52 ikke bare kommer til at understøtte casting af en Chrome-fane, men også Chrome nu automatisk sætter opløsning, bitrate etc. Det kunne man selv sætte før.

Chrome 52 kommer også til at understøtte, at man caster andre tjenester i stedet for blot at lave et spejl af en browser-fane på f.eks. ens tv-skærm. Hangouts er iblandt de tjenester, der kommer til at virke med casting ifølge Google, men der er endnu ikke kommet andre officielle meldinger ud endnu om eventuelt andre, lignende funktioner.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.