Forside Nyheder

Hovsa! Microsoft trækker i land på Play Anywhere

-

io9fh2eg88w68p4pno25Microsoft kom måske til at love for meget, da de annoncerede Play Anywhere.

Det nye initiativ, der gør det muligt at købe et spil én gang og så spille det på både Xbox One og Windows 10, kommer ikke til helt så mange spil som først antaget.

Annonce:

Oprindeligt lovede Microsoft i sine udmeldinger, at alle nye spil, der kommer fra deres egne spilstudier, ville understøtte Play Anywhere.

Men det viser sig nu kun at være et udvalg af disse spil.

Microsoft har opdateret den oprindelige blogpost, der omtalte Play Anywhere i forbindelse med Windows 10-sommeropdateringen. Først stod der, der at alle kommende spil fra Microsoft Studios ville understøtte Play Anywhere. Nu står der, at alle kommende spil fra Microsoft Studios, som Microsoft viste frem på E3 i år, vil understøtte Play Anywhere.

Ifølge Phil Spencer fra Microsoft er der dog ikke tale om en strategiændring. Microsoft vil blot sikre sig, i tilfælde af, at der dukker et ”unikt” spil op, der ikke fungerer optimalt på begge platforme. På Twitter skriver Spencer, at det stadig er planen at alle de store franchises fra Microsoft skal køre med Play Anywhere.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.