Forside Produkter Mobil

Huawei løj om billede – Gjorde som Nokia

-
Det var dette billede som Huawei indirekte påstod de havde taget med Huawei P9. (Foto: Huawei)
Det var dette billede som Huawei indirekte påstod de havde taget med Huawei P9. (Foto: Huawei)

I et publiceret billede på de sociale medier, forsøgte Huawei at bilde folk ind at et fantastisk billede af en model i en solnedgang var taget med Huawei P9. Det viste sig dog at være taget med et Canon EOS 5D Mark III

Det er ikke mange år siden at finske Nokia lavede præcis samme stunt, og man skulle derfor tro, at det stod på side et i første afsnit for Social Media medarbejdere, at man skal huske at fjerne EXIF data fra de billeder man publicerer.

Annonce:
Exif data afslører Huawei's hvide løgn (foto: Android Police)
Exif data afslører Huawei’s hvide løgn (foto: Android Police)

Canon EOS 5D Mark III ikke Huawei P9

I en post på social media skrev Huawei, at det var lykkedes dem at fange fotomodellen Deliciously Ella, og så en lang forklaring om hvor godt kameraet er i Huawei P9.

Desværre havde de glemt at fjerne EXIF data fra billedet, og et hurtigt kig, viste at kameraet brugt var et dyrt Canon EOS 5D Mark III og ikke det ellers udmærkede kamera der er i Huawei P9.

Straffen kom prompte da det blev opdaget, og Huawei måtte med halen mellem benene tage kontakt til hjemmesiden Android Police og undskylde, ligesom de skyndte sig at fjerne billedet fra nettet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.