Forside Indhold og distribution Musik

Kanye West vil have Apple til at købe Tidal

-

kanyetweetAt Kanye West har et gudskompleks er der intet nyt i.

Nogle vil måske endda mene, at Gud har et Kanye-kompleks. Men måske kan Kanyes storhedsvanvid faktisk bruges til noget fornuftigt nu.

Annonce:

Kanye West har nemlig på Twitter tilbudt sig selv som mægler mellem Apple og hans ven Jay-Zs musik-streamingtjeneste Tidal. Striden – som Kanye kalder en gigantisk ”pik-målings-konkurrence” – går på at se, hvem der kan få de bedste eksklusive musikoplevelser over på sin tjeneste.

Men ifølge Kanye ødelægger det musikmarkedet for alle andre. ”Vi kommer alle sammen til at være døde om 100 år alligevel. Lad nu ungerne få adgang til musikken”, tweetede han.

Han sluttede sin lille Twitter-rant (der kan ses på billedet ovenfor) af med at provokere ganske eftertrykkeligt: ”Apple, giv Jay hans check for Tidal nu og hold op med at lade som om, du er Steve” – der formentlig skal forstås som en opfordring til at Tim Cook skal lade være med at opføre sig som sin gamle ven Steve Jobs.

Apple og Tidal har efter sigende været i forhandlinger om et køb, men forhandlingerne skulle efter sigende været gået i vasken.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.