Forside Nyheder

Det kører ikke for Cyanogen

-

cyanogenDet viser sig, at det kan være svært at forklare de brede masser, at de skal lægge en custom­-ROM på deres Android-smartphone.

Selvom Cyanogen stadig er populær blandt mere nørdede Android-entusiaster, har firmaet bag ikke rigtig held i sprøjten med det økonomiske.

Annonce:

De har forsøgt at lave penge på Cyanogen-mod’et ved blandt andet at indgå partnerskaber med firmaer som OnePlus og Lenovo om at lægge Cyanogen-versionen af Android på deres smartphones. Men den ene Lenovo-model, det blev til, var ikke nogen succes, og OnePlus har siden droppet samarbejdet.

Nu er Cyanogen så i gang med en større omstrukturering. De skifter fokus til at satse på apps og har fyret hver femte medarbejder, hvilket betyder omkring 30 mennesker ifølge Android Police.

Apps-satsningen kan betyde, at der kommer flere betalings-apps, som giver adgang til mere tilbundsgående funktioner, Android ellers ikke giver lov til at pille ved uden et root.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.