Forside Nyheder

Netflix får superhelte-shows en uge efter de har været på tv

-

dcs-legends-of-tomorrowEr du glad for superhelte fra DC-universet?

Så har du nok opdaget, at den amerikanske tv-kanal the CW har fået produceret tv-shows med Lynet, Grønne Pil og Supergirl i ’The Flash’, ’Arrow’ og – nåja – ’Supergirl’. Også tv’et showet ’DC’s Legends of Tomorrow’ (bill.) er en del af CWs udbud af DC-produktioner.

Annonce:

CW har dog netop indgået en aftale med Netflix, der er en anelse anderledes end sædvanligt. De shows, der produceres for CW, kommer nemlig fremover på Netflix allerede en uge efter, sæsonafslutningen har kørt på de amerikanske tv-skærme.

Normalt skal man vente op til et helt år, sådan at man kan se forrige sæson af en serie på Netflix, mens den nye sæson kører i fjernsynet. Det kommer meget tæt på at være på linje med Netflix’ amerikanske konkurrent, Hulu, der viser tv-serier, mens de stadig er aktuelle på tv. Men kun de seneste fem afsnit.

Aftalen gælder for 2016-2017-sæsonerne, der begynder at køre her fra efteråret. Det er dog svært at sige på nuværende tidspunkt, om de nye EU-regler for streaming kommer til at betyde, at man også kan få adgang til serierne fra Danmark på dette tidspunkt – og hvordan situationen er med eventuelle VPN-løsninger til den tid.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.