Forside Nyheder

Pokémon Go ligner et gennembrud for Augmented Reality

-

pokemon_go.0Microsoft har HoloLens og Google har Tango.

Men det lader til at blive Nintendo, der ganske uventet kommer til at løbe med det første, store Augmented Reality-hit.

Annonce:

Mobilspillet Pokémon Go giver mulighed for at fange de sjove Pokémon-monstre fra 90’erne, men gøre det ud i virkeligheden. Det sker ved at de forskellige Pokémons er placeret på strategiske steder, man skal bruge GPS’en i smartphonen for at finde frem til – og man kan naturligvis kun se dem, når man kigger ’gennem’ sin telefon.

Spillet er foreløbig kun ude i USA, Australien og New Zealand, men Wall Street Journal skriver, at det kommer til Europa indenfor få dage.

Siden lanceringen i fredags er det dog blevet så stort et hit, at det ifølge analysefirmaet Similarweb er installeret på 5% af alle Android-telefoner i USA. Det er over dobbelt så meget som dating-app’en Tinder.

Det har fået Nintendos aktieværdi til at eksplodere, og firmaet har pludselig fået det hit på hænderne, de har savnet længe.

Samtidig meldes der om mystiske oplevelser ude i den virkelige verden, hvor Pokémon Go-spillere både har fundet lig, er blevet lokket i røver-baghold og er kommet ud for ulykker, når de går rundt og kigger efter Pokémons.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.