Forside Indhold og distribution Film

Se de kendte prøve at score rollen som den unge Han Solo

-

hansoloaudSom det vil være de fleste Star Wars-fans blandt Recordere-læserne bekendt (og der lader til at være en del), kommer der en række ”mellem-film” ind imellem afsnittene i den nye Star Wars-trilogi.

En af dem kommer til at handle om Han Solo som ung, og mere end 3.000 mennesker har været til audition for at prøve at få den rolle. Valget er dog faldet på Alden Ehrenreich, som nogle måske fik øje på i Coen-brødrenes komedie ’Hail Caesar!’.

Men blandt de andre 3.000 var der åbenbart en række kendte navne såsom Melissa McCarthy, 50 Cent, Adam Sandler, Jeff Goldblum og to af hovedrolleindehaverne fra ’Silicon Valley’, Thomas Middleditch og Kumail Nanjiani. Og det gik ikke lige godt for dem alle sammen.

Det er komikeren Conan O’Brien, der har fået fingre i ”optagelserne” og puttet dem på sit show. Det er ret sjovt. Især Bill Haders Star Wars-lyde er fænomenale. Måske er det derfor, han blev hyret ind som konsulent på ’The Force Awakens’ til at hjælpe med BB-8s ”replikker”.

 

Annonce