Forside Nyheder

Smartphones er Samsungs hovedindtægt

-

galaxys7 edgeDet har ikke været nogen hemmelighed, at Apple er dybt afhængige af deres iPhone-salg, og at dette udgør størstedelen af firmaets indtjening.

Hvad der dog indtil nu ikke har været udbredt viden, er at det samme gælder ærkerivalen Samsung.

Annonce:

Samsung er en gigantisk virksomhed, der ud over deres egne produkter lever af at sælge komponenter til andre – herunder Apple. Samsung laver også meget andet end forbrugerelektronik, f.eks. bygger de også skibe. Derfor er indtrykket, at de ikke er helt så afhængige af deres GALAXY-smartphones, som Apple er af iPhone.

Det er også stadig sandt, men når det gælder Samsung Electronics, der altså indeholder såvel komponentvirksomheden som Samsungs øvrige forbrugerelektronik-produkter, herunder deres populære tv-modeller og hårde hvidevarer, så er smartphones nummer 1.

Det viser regnskabstal, som Samsung har fremlagt for nylig. Over halvdelen af de ca. 48 milliarder kroner, Samsung Electronics tjente i andet kvartal i år, er genereret af ’IT & Mobile Communications’-afdelingen, som er dem, der står for smartphones. Samsung selv giver æren for resultatet til GALAXY S7 og S7 Edge (bill.), der har været firmaets største hit i lang tid.

Ifølge Strategy Analytics har Samsung solgt 78 millioner smartphones i perioden, hvilket er lige under dobbelt så meget, som antallet af solgte iPhones i samme periode.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.