Forside Nyheder

USA advarer: Tilbagekalder en halv million hoverboards

-

black-swagway-airboard-review-1024x558De totalt misnavngivne hoverboards, der ikke kan svæve på andre måder, end hvis man kaster dem, giver fortsat problemer.

De små mini-Segways har stadig bøvl med batterierne, der en tendens til at eksplodere eller bryde i brand, og det får nu USAs myndigheder til at gribe ind. De har tvunget otte producenter og to forhandlere til at tilbagekalde over en halv million solgte hoverboards, hvoraf ca. halvdelen kommer fra firmaet Swagway (der SLET ikke er inspirerede af Segway).

Webbutikken Overstock.com er blandt de forhandlere, der er blevet tvunget til at tage de solgte hoverboards tilbage.

Amazon besluttede sig allerede i januar for at give pengene tilbage for solgte hoverboards.

Den amerikanske ”forbrugerstyrelse” for produktsikkerhed, US Consumer Product Safety Commission, skriver i deres udmelding, at ”Forbrugerne bør øjeblikkeligt holde op med at anvende de tilbagekaldte produkter”, da de er forbundet med stor fare.

De tohjulede køretøjer kan stadig købes fra mange forskellige producenter i Danmark.

Annonce