Forside Produkter Mobil

Medstifter: Apple vil miste kunder på iPhones uden hovedtelefonstik

-
iPhone 7 koncept-foto af Martin Hajek
iPhone 7 koncept-foto af Martin Hajek

Apples medstifter Steve Wozniak er ikke glad for tanken om en iPhone uden hovedtelefonstik, og mener at det vil koste kunder.

Et af de mest vedholdende rygter, om de næste iPhone-modeller, er at telefonerne kommer uden hovedtelefonstik.

Noget der også er underbygget af de mange billeder og videoer, af iPhone samples og prototyper, som er lækket fra det asiasiske produktionsmiljø.

Annonce:

Men det er ikke en beslutning som Apple-medstifter Steve Wozniak bakker op omkring. Det skriver Techradar. I et interview med The Australian Financial Review sagde han direkte:

“If [the iPhone 7]’s missing the headphone jack, that’s gonna tick off a lot of people.”

Tick off som i “fjerne flueben” – altså falde fra. Så han mener at færre vil investere i en ny iPhone hvis den er uden hovedtelefonstik.

Woz, som han også kaldes, var medstifter af Apple sammen med Steve Jobs tilbage i 70’erne. Han uddybede sin holdning overfor avisen:

“Jeg vil ikke bruge Bluetooth … Jeg kan ikke lide trådløs. Jeg har biler, hvor man kan tilslutte musikken med kabel og Bluetooth, og Bluetooth lyder bare så fladt for den samme musik”.

Apple ventes at præsentere de nye iPhone-modeller på et event den 7. september. Dette sandsynligvis uden hovedtelefonstik.

Se også: LG går den modsatte vej. Får B&O til at designe lyd og earphones til ny topmodel, og beholder hovedtelefonstikket.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.