Forside IFA IFA 2016

Beovision Horizon er B&Os nye ‘entry level’ TV

-
Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen
Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen

Bang & Olufsen præsenterer det nye BeoVision Horizon TV – deres nye ‘entry level’ TV.

BeoVision Horizon er designet til at opfylde alle de krav om fleksibilitet, tilkoblings- og placeringsmuligheder samt ekstraordinær kvalitet, som hører en moderne livsstil til.

Det er et 4K Ultra HD-TV med automatisk billedoptimering i forhold til omgivelsernes skiftende lys. Og med Android TV-platformen får du adgang til dit favoritindhold og dine yndlingsapps direkte på TV skærmen.

Annonce:

“BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og placeringsmuligheder, om at skabe sociale rum og dele store oplevelser. Dette 4K UHD-TV samler alt i én dynamisk og smuk løsning, som giver dig en ekstraordinær, men alligevel afslappet og uhøjtidelig TV-oplevelse”, fortæller Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.

 

Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen
Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen

 

Minimalistisk design

BeoVision Horizon er designet af Torsten Valeur og optræder som et klassisk Bang & Olufsen TV, hvor alt, der ikke har en funktion, er skåret væk.

Kabinettet er aluminium inklusiv højttalergitteret med de markante tværstriber af lameller, der er koniske og placeret så de giver den bedst mulige lydoplevelse.

BeoVision Horizon kan monteres elegant på væggen, på en hjulstand, på en gulvstand, der kan dreje 360 grader, eller ‘skødesløst’ tilbagelænet på en staffelistand på gulvet.

 

 

Også fokus på lyd

Selv om BeoVision Horizon kommer med egen højttaler, der kan stå alene, så er TV’et også udstyret med ‘Immaculate Wireless Sound’.

Det er Bang & Olufsens trådløse højttalerteknologi, hvor der er mulighed for at tilføje ekstra højttalere uden kabler.

De aktive højttalere skal bare sluttes til strøm og forbindes trådløst til BeoVision Horizon.

 

Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen
Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen

 

Intelligent adgang til online indhold

Android Smart TV-platformen giver direkte og nem adgang til uendelige mængder webbaseret indhold fra tjenester som Google Play og et hav af underholdnings-, nyheds- og spilapps.

Den integrerede Google Cast-teknologi gør det muligt at streame film, fotos og musik direkte til BeoVision Horizon fra en mobiltelefon eller tablet.

 

Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen
Beovision Horizon. Foto: Bang & Olufsen

 

BeoRemote One og Multiroom

BeoVision Horizon betjenes via den nye BeoRemote One Bluetooth fjernbetjening.

Det er en fjernbetjening der er skabt i ét stykke aluminium og er udstyret med programmerbare ‘MitValg-knapper’, der kan udføre forskellige prædefinerede handlinger.

BeoVision Horizon kan integreres fuldstændigt med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plads til enten en harddisk eller en Apple TV-boks indeni.

 

 

Pris og tilgængelighed

  • 40″ BeoVision Horizion koster kr. 23.495,-
  • 48″ Beovision Horizon koster kr. 33.995,-

TV-bord med hjul, gulvstander og drejbart vægophæng koster alle 3.695/stk. mens en staffelifod fås til kr. 1.995,-

De er til salg i B&O-butikkerne nu.

 

 

Annonce:
Forrige artikelEr der hints i Apples invitation?
Næste artikelBFE: 4K indhold på vej til forbrugerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.