Forside IFA IFA 2016

B&O leverer lyden til ny LG topmodel

-
Illustration: recordere.dk
LG V20 får lyd fra B&O PLAY. Illustration: recordere.dk

Den nye topmodel smarthone LG V20 kommer med B&O-lyd og B&O-hovedtelefoner.

Det bliver B&O PLAY der leverer lyden til LG’s kommende topmodel smartphone.

LG har arbejdet tæt sammen med B&O om lyden i V20, om at leverer det som LG selv kalder ‘best-in-class audio functions’.

Annonce:

De akustiske ingeniører fra Struer har arbejdet med denne nye smartphone, og integreret lydfilosofien fra B&O PLAY i produktet, så mobilen leverer en naturlig afballanceret lyd.

 

B&O PLAY in-ear medfølger

Som prikken over i’et vil LG V20 også blive solgt sammen med et sæt B&O PLAY earphones, designet specielt til denne smartphone.

Så benyttes de hovedtelefoner, vil den lyd man får i øret være den lydoplevelse som den akustiske afdeling hos B&O har designet, i hele signalvejen.

“Samarbejdet med LG giver en fantastisk mulighed for at fremvise B&O PLAYs ekspertise i form af lydteknologi, fremragende design og brugercentreret filosofi”, fortæller direktør for B&O PLAY, Henrik Taudorf Lorensen, og han fortsætter:

“Med den nye LG V-serie smartphone, vil brugerne opleve en ny premium lydoplevelse, som de aldrig har hørt før”.

 

Høje forventninger hos LG

“Et voksende antal forbrugere forventer en bedre lydoplevelse fra deres smartphones, end hvad der har været til rådighed i fortiden, og jeg er overbevist om at V20 indfrier disse forventninger”, fortæller Juno Cho, president hos LG Electronics & Mobile Communications.

LG har også indledt et samarbejde på andre fronter. Fra næste år giver samarbejdet det første B&O OLED TV.

Læs mere om Bang & Olufsen OLED TV her.

 

Annonce:
Forrige artikelQuestlove laver originalt indhold til Pandora
Næste artikelDer laves flere spil til HTC Vive end Oculus Rift
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.