Forside Indhold og distribution Musik

Cook bekræfter: Vi købte Beats for at få streamingtjenesten

-

cookHvis man stadig skulle være i tvivl om baggrunden for Apples køb af Beats i sin tid behøver man ikke tvivle mere.

Tim Cook har nu bekræftet, at det ikke var hverken hovedtelefoner eller Bluetooth-højttalere, Apple gerne ville have fingre i, men derimod Beats Music-streamingtjenesten.

Annonce:

Det var den konklusion, de fleste kom til, efter Apple Music blev startet relativt kort tid efter Beats-opløbet, men Apple har aldrig indrømmet det. Det ville nemlig samtidig åbne op for spekulationer om, hvorvidt Apple overhovedet f.eks. ressourcerne til at lave en streamingtjeneste baseret på iTunes.

Men nu, hvor Apple Music er en succes, kan Cook åbne op, hvilket han har gjort i en serie interviews i anledning af hans fem-års jubilæum som topchef. Til Washington Post siger han, at Beats-købet gjorde det muligt at få Apple Music ud ”lidt hurtigere end vi ellers ville have kunnet”.

Han siger samtidig, at Apple ikke foretager opkøb for at få flere omsætningskilder, men for få at fingre i ”talent og/eller immaterielle rettigheder” – hvilket bestemt var tilfældet, da Beats blev købt.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.