Forside Nyheder

HBO: Westworld får premiere 3. oktober

-
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

Westworld, den berømte science fiction gyser, genopstår på HBO Nordic i en ny tv-serie. Premiere i begyndelsen af oktober.

Bogen Westworld af Michael Crichton er en science fiction western, og den blev omsat til det store lærred i filmklassikeren af samme navn fra 1973 med Yul Brynner i hovedrollen.

Westworld er en forlystelsespark hvor gæsterne kan leve deres vilde western-drømme ud og menneskelignende robotter skal øge spændingen. Men det går grueligt galt, da den centrale computer bryder sammen, og robotterne begynder at slå forlystelsespark-gæsterne ihjel.

Annonce:

HBO arbejder på overtid for at omsætte Westworld til en tv-serie skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy hvor J.J. Abrams, Bryan Burk og Nolan styrer plottet som executive producers.

Her har de samlet et stærkt skuespillerhold bestående af bl.a. Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris og Danmark er repræsenteret på rollelisten med Sidse Babett Knudsen.

 

Westworld Gif

 

TV-serien om den uhyggelige forlystelsespark skulle oprindelig have været klar i 2015, så blev den udskudt til 2016 grundet mere brug for at arbejde med manuskriptet.

Der er premiere hos HBO Nordic d. 3. oktober.

Herunder den seneste teaser trailer for Westworld.

 

 

Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

 

Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

 

Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.