Forside Nyheder

Ingen ny MacBook Pro med OLED ved iPhone-event om en måned

-
Sådan forestiller designeren Martin Hajek sig, at den nye OLED-touchskærm på MacBook Pro kommer til at se ud.
Sådan forestiller designeren Martin Hajek sig, at den nye OLED-touchskærm på MacBook Pro kommer til at se ud.

Hvis Apple virkelig vælger at holde pressemøde 7. september, får gadget-fans travlt.

Samme dag har Sony netop bekræftet et PlayStation-pressemøde, men det er altså denne dag, visse Apple-observatører forventer at se en ny iPhone præsenteret. Og måske et nyt Apple Watch 2.

Annonce:

Men der kommer ikke nogen ny MacBook Pro med ekstra OLED-skærm den dag. Det skriver Bloomberg. Apple-analytikere som Ming-Chi Kuo har ellers fremlagt forudsigelser om, at Apple i løbet af efteråret vil lancere en ny MacBook Pro, hvor F-funktionsknapperne i toppen er erstattet af en OLED-touchskærm.

Touchskærmen skal både fungere som plads til notifikationer og information og som en skærm, hvor man kan placere konfigurérbare skærmknapper til navigation.

Bloombergs Apple-ekspert, Mark Gurman, stemmer nu i med det kor, der peger på, at der er en sådan MacBook Pro på vej. Men han skriver samtidig, at den ikke vil blive vist frem 7. september. Apple kan vælge at vente med at annoncere den, eller kan annoncere den ligesom, når der sker opgraderinger af iMac, hvilket som oftest blot sker med en simpel pressemeddelelse.

Den nye MacBook Pro skulle også have Touch ID, som man kender det fra iPhone og iPad, samt USB Type-C-port.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.