Forside Indhold og distribution Musik

Intel-folk priser USB Type-C som lydstik

-

usb-type-c-3-792x446Det kan godt være, folk ikke er specielt vilde med idéen om at minijack-stikket er på vej ud af smartphones.

Men Intel er gået all-in på at hjælpe med at gøre USB Type-C til det nye lydstik, vi alle vil elske. Det sidste mener firmaets top-ingeniører i hvert fald. Rahman Ismail og Brad Saunders fra Intel var på scenen i forbindelse med Intel Developer Forum der foregår i disse dage.

Annonce:

Ifølge Engadget priste de den nye stik-standard til lyd i smartphones, og sagde blandt andet, at folk kunne forvente bedre og mere præcis lyd og nemmere adgang til effekter såsom ekstra bas, rumklang og det vil også give en bedre støjreduktion.

Dertil kommer naturligvis, at producenterne kan undlade at stoppe en DAC ind i telefonen, og gøre denne ekstern, hvilket så kan gøre telefonen smallere.

De to nævnte også, at USB Type-C gjorde det muligt at foretage en mere detaljeret strømregulering, sådan at man f.eks. kan slukke for mikrofonen, mens der kun høres musik og det vil betyde, at USB Type-C i hvert fald ikke bruger mere strøm end et minijack-stik.

Det sidste er jo ikke særlig betryggende, hvis der ligefrem skal tages forholdsregler for at få det til at ske.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.