Forside Produkter Gadgets

LIFT: Svævende trådløs opladning af Apple Watch

-
LIFT trådløs oplader
LIFT trådløs oplader

Når trådløs opladning ikke er nok, er der et spændende projekt på Kickstarter, hvor man kan få opladet sit Apple Watch eller Pebble mens det hænger i luften.

Et utroligt populært projekt på Kickstarter.com har allerede samlet over 1.1 mio. kroner, selvom de kun bad om 230.000 kr.

Annonce:

Det handler om en trådløs oplader, der via et magnetisk felt kan holde et Apple Watch eller Pebble watch flyvende mens det lader. Opladeren kalder de LIFT.

Opladeren kommer i flere versioner, hvor man kan vælge en stand-alone oplader, eller en oplader med plads til både ur, iPhone og iPad.

Enheden der bærer uret mens det svæver kan tages med, da den samtidigt fungerer som en powerbank med to fulde opladninger af uret.

 

De lover levering i Oktober

Nu har jeg efterhånden prøvet mange Kickstarter projekter, og må sige at jeg endnu har til gode at deltage i et projekt, hvor den vare jeg har støttet kommer til tiden.

Men folkene bag LIFT fortæller at de allerede har lavet testproduktioner, og bare skal producere til shipping, for at levere til deres økonomiske støtter.

LIFT koster i standalone model 249 USD, men kan købes med rabat, hvis man støtter Kickstarter projektet. Ønsker man luksus udgaven med plads til iPad og iPhone koster den 299 USD, men også den kan købes med rabat på Kickstarter.

Du kan se mere om LIFT her.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.