Forside Nyheder

Det næste Zenwatch fra ASUS kan være rundt

-

zenwatch 3-3ASUS’ bud på et Android Wear-ur har primært haft to hovedfordele.

For det første er de to Zenwatch-modeller, der hidtil er blevet lanceret, billigere end de fleste andre ure i deres kategori.

Annonce:

For det andet har de – i hvert fald ifølge nogle kilder og ASUS’ egne udsagn – en anelse bedre batterilevetid end konkurrenterne.

Men det firkantede udseende har efterladt en del at ønske. Og det vil ASUS angiveligt lave om på til den tredje version af Zenwatch. De kinesiske telekommunikationsmyndigheder er angiveligt kommet til midlertidigt at offentliggøre deres officielle registrering af Zenwatch 3 som produkt. Billederne fra processen blev hurtigt taget ned igen, men nu flyder de naturligvis rundt på nettet.

Zenwatch3Billederne viser et Zenwatch i bronzefinish, der er lidt tykkere end sine to forgængere – men til gengæld er det rundt. LG, Motorola og Huawei har allerede vist, hvordan man kan lave smarture, der ligner rigtige ure ved blandt andet at vælge den runde form. Og nu springer ASUS åbenbart også med på den vogn.

Det er Android Police, der har fået fingre i billederne, og de bemærker også, at de amerikanske telekommunikationsmyndigheder også har registreret Zenwatch 3 – dog uden at lække billeder, men til gengæld med en rund bagsidelabel.

Om det er tale om en and, eller om billederne rent faktisk er af det næste Zenwatch finder vi formentlig ud af 31. august, hvor ASUS holder pressemøde i forbindelse med IFA.

zenwatch3-2

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.