Forside Produkter Mobil

Oppo er nu verdens #4 på smartphones

-
Illustration: recordere.dk
Illustration: recordere.dk

Oppo har vind i sejlene på smartphone-markedet og er nu nr. 4 i verden.

Kineserne stormer frem på markedet for smartphones, og den mest succesfulde producent – dem med størst fremgang lige nu – er Oppo. Det skriver Finans.

Tidligere kendt i elektronikkredse for deres Blu-ray-afspillere, men nu står der Oppo på mange smartphones verden over, ikke mindst på hjemmemarkedet.

Annonce:

De er dog ikke ny på smartphone-markedet. De har været med siden 2008, året efter den første Apple iPhone, men i de første år levede de en stille tilværelse på området.

Men nu er de verdens p.t. nr. 4, efter Samsung, Apple og Huawei. Efter en fremgang i salget på næsten 2,5 gange i forhold til året før.

Oppos markedsandel lå ifølge analyseinstituttet Gartner på 5,3% i 2. kvartal af 2016. Et kvartal som Samsung førte an med 22,8%, efterfulgt af Apple med 11,9% og Huawei med 9,4%.

 

Oppo ejes iøvrigt af selskabet BBK, der også har en stor andel i en anden populær smartphone-producent: OnePlus. Begge producenter der leverer smartphones med en høj ydelse og teknik, i forhold til prisen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.