Forside IFA IFA 2016

Panasonic UB90: En ny billigere UHD Blu-ray

-
Panasonic DMP-UB90 UHD Blu-ray. Foto via Gizmodo
Panasonic DMP-UB90 UHD Blu-ray

Panasonic er på vej med en ny og billigere Blu-ray-afspiller med 4K UHD.

Panasonics første Blu-ray-afspiller, til de nye Ultra HD Blu-ray film, model DMP-UB900 er en lækker sag. Men det er også en afspiller med en pris i den høje ende, herhjemme koster den kr. 7.500,-

Nu er Panasonic på vej med en ny billigere UHD Blu-ray-afspiller: DMP-UB90 hedder nyheden, der netop er kommet på markedet i Japan.

Annonce:

En af forskellene er at UB90 ikke har indbygget surround-dekoder, som storebror der har analoge udgange for dekodet surroundlyd. Så UB90 skal tilsluttes en surroundreceiver via HDMI, hvis der ønskes multikanals lyd.

Den nye afspiller vil, ligesom sin storebror, understøtte kravene i Ultra HD Premium specifikationerne, og kommer også med “Master Grade Video Coding” og mulighed for at afspille 3D Blu-ray.

Der understøttes HDR (High Dynamic Rate).

Panasonic DMP-UB90 kan også afspille hires audio fra CD eller USB-stick i op til 192 KHz / 24 bit. Af musikformater understøttes WAV / FLAC / MP3 / AAC / WMA, DSD (5.6MHz / 2.8MHz) og ALAC.

 

Image29
Panasonic DMP-UB90 bagfra

 

Pris og tilgængelighed

Ud fra den japanske pris, så vurderer vi at Panasonic DMP-UB90 lander på en pris lige under de 5.000 kroner herhjemme.

Endnu er der dog ikke noget nyt om hvornår den kommer til Europa, men vi forventer at høre mere om den på IFA-udstillingen i begyndelsen af september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.