Forside Nyheder

Polar springer på Android Wear-vognen

-

polarFør der var noget, der hed FitBit eller Apple Watch, lavede finske Polar fitness-gadgets.

Firmaet har lavet sensorer i ure og brystbånd, der kunne måle dine data og overføre dem til din computer, så du kan følge din udvikling, længe før Quantified Self-bølgen for alvor tog fart.

Annonce:

Men for at holde sig oven vande, kan det nogle gang være nødvendigt at tilpasse sin egen platform til det, som andre bruger, hvis markedet er blevet overtaget af en konkurrent (læs: Nokia).

Det har Polar indset, og nu har de derfor lanceret et fitness-ur baseret på Android Wear.

For et Android Wear-ur at være, har det dog en hel del fordele, især, hvis man er interesseret i sundhed. For det første kan den holde 48 timer på en opladning, hvilket er ret højt for et Android Wear-ur (og meget højere end Apple Watch). Det er, hvis man parrer uret med en Android-telefon. Batteritiden halveres, hvis man parrer det med en iPhone.

For det andet har Polar naturligt nok gjort noget ud af deres kerneområde, fitness, ved f.eks. at gøre uret vandtæt nok til at svømme med. Samtidig er pulsmåleren ekstra præcis og stabil, da den har 6 LED’er, der gennemlyser huden, snarere end 1 eller 2, som man ofte finder i smarture.

M600, som uret hedder, har også en indbygget GPS, så man kan lade sin smartphone blive hjemme, når man er ude at løbe, og stadig holde styr på, hvor langt, man har været omkring. Det dræner dog batteriet noget mere, hvis man gør det.

Endelig har M600 også en række software-funktioner, såsom personaliseret træning, og man kan skifte mellem Polars eget fitness-interface og Android Wear med et tryk på en knap.

M600 kan forudbestilles nu og lander senere i tredje kvartal. Prisen ligger på 349 Euro, eller ca. 2600 kroner omregnet.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.