Forside Nyheder

Rygte: Nyt Apple Watch senere i år – LTE på vej i 2017

-

applewatchMåske får vi et nyt Apple Watch at se, når Apple præsenterer firmaets næste iPhone.

Det er i hvert fald et bud, som den kendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities er kommet med. Han er kendt for at komme med relativt præcise forudsigelser, selvom han bestemt også har taget fejl tidligere.

Annonce:

Denne gang har han løftet sløret for, hvad han mener, er Apples planer for deres smartur. Apple Watch 2 skulle efter sigende allerede dukke op i år, og hvis det er tilfældet, kan Apple næsten ikke nå andet end at præsentere det sammen med den næste iPhone.

Den nye model skulle ifølge Ming-Chi Kuo have en forbedret vandtæthed og et barometer indbygget. Der skulle også være et større batteri ombord, men også et GPS-modul. Disse er typisk ret strømslugende, så fordelene ved et nyt batteri kan blive udlignet på den måde. Batteriet har netop været et af kritikpunkterne ved Apple Watch.

En meget forventelig opgradering er at Apple Watch 2 skulle få en hurtigere processor.

Derudover kommer Ming-Chi Kuo også med bud på 2017- og 2018-modellerne af Apple Watch. Han mener, at Apple vil putte LTE i deres smartur i 2017, sådan at man kan bruge det uden forbindelse med en smartphone, sådan som man kender det fra f.eks. LG Watch Urbane LTE.

I 2018 skulle Apples HealthKit- og ResearchKit-initiativer imidlertid være så langt fremme, at nye sensorer vil blive nødvendige. Ifølge Ming-Chi Kuo betyder det, at de sensorer, der kommer i Apple Watch på det tidspunkt, vil leve op til de strenge krav, der sættes af de amerikanske sundhedsmyndigheder for medicinsk udstyr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.