Forside Nyheder

Samsung vil sælge brugte smartphones

-

samsunggalaxys7Var det noget med en lettere brugt GALAXY S7 Edge? Eller måske en Note 7?

Det kan blive et meget nemmere og mere pålideligt køb inden så længe. For snart vil Samsung selv sælge brugte udgaver af deres topmodeller, som har været igennem et tjek og er blevet sat i stand.

Annonce:

Det er Reuters, der har bragt nyheden til torvs, baseret på en anonym kilde tæt på sagen. Ifølge nyhedsbureauet skulle der være tale om et internationalt program, hvor Samsung vil gensælge de eksemplarer, de får tilbage, for eksempel gennem nogle af de amerikanske abonnementer, hvor man betaler for retten til at opgradere sin telefon en gang om året.

Reuters skriver, at programmet som minimum vil komme til Korea og USA, men hverken specificerer eller udelukker andre lande. Ifølge analysefirmaet BNP Paribas ligger Samsungs GALAXY-modeller typisk på omkring 51% af nyværdien, når de sælges brugt. Til sammenligning ligger Apples iPhone på omkring 69% på det amerikanske marked.

Samsung er ikke kendt for at være prisbillige med deres smartphones, så det er slet ikke umuligt, at brugt-programmet kan blive en stor succes. Om det kommer til Danmark, vil tiden vise.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.