Forside Indhold og distribution Film

Slut med søgning på Torrentz.eu.

-

torrentzdeadNettets mest populære torrent-søgemaskiner lukker på stribe lige nu.

Det er ikke så længe siden, at den ukrainske bagmand, der kørte KickAssTorrents, blev arresteret og siden lukket. Og nu er turen så kommet til Torrentz.eu.

Annonce:

Ifølge Variety var Torrentz.eu baseret i Polen, men fordi de ikke selv hostede direkte links til torrentfiler, men i stedet søgte blandt andre torrent-sites, holdt de sig i luften lidt længere.

Men polakkerne slår åbenbart hårdt ned lige nu, KickAssTorrents-bagmanden Artem Vaulin blev også arresteret i Polen.

På nuværende tidspunkt har folkene bag Torrentz.eu omformuleret sidens formålsbeskrivelse til datid. Oprindeligt stod der også at ”Torrentz will always love you. Farewell.”, men det er siden blevet fjernet. Hvis man prøver at søge alligevel, bliver man mødt af en Alibaba-reklame.

Som Variety også noterer sig, så flytter ulovlig brug af piratkopierede film og tv lige nu over på streaming-sider i stedet.

Ifølge en rapport, der kom ud for et par uger siden, er 73,7% af al brugerengagement med pirat-materiale nu på ulovlige streamingsider, mens kun 17,2% foregår på torrentsider. Det sidste er et fald på hele 19% henover sidste halvår af 2015 i forhold til første halvår.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.