Forside Nyheder

Sonos 6.4 kommer snart: Hvis du har opdateret dit OS

-
Sonos familien (foto: Sonos)
Sonos familien (foto: Sonos)

Sonos har netop udsendt et nyhedsbrev, hvor de beder folk om at gøre sig klar til den næste version af Sonos softwaren. Det kræver dog at du har opdateret dit operativsystem.

I nyhedsbrevet fortæller Sonos, at hvis du ikke har mindst iOS 8 eller Android 4 på din smartphone, så mister du funktionalitet, ligesom du skal have Windows 7 eller højere, samt OS X 10.9 eller højere for at kunne bruge alle funktioner i desktop app’en.

Her er nyhedsbrevet

Opdater dit operativsystem for at få den fulde Sonos-oplevelse.

Den er her næsten – din næste Sonos-opdatering. Hvis den enhed, du bruger til at styre dit Sonos-system, har et ældre operativsystem, vil de fleste funktioner virke som normalt. Men nogle få vil ikke.

Berørte operativsystemer
Mobil

  • iOS7
  • Android 2.2, 2.3 eller 3.0

MAC eller PC

  • OS X 10.7 eller 10.8
  • Windows XP eller Vista

Hvis du har et af disse operativsystemer, kan du stadigvæk:
Afspille al din musik. Browse dit bibliotek og dine streamingtjenester. Justere lydstyrken og slå den helt fra. Gruppere og styre rum.

Men du kan ikke:
Oprette et nyt Sonos-system. Tilføje nye streamingtjenester eller afspillere til dit aktuelle system. Justere EQ-indstillingerne for et rum.

Det syntes vi, at du skulle vide. Så du kan foretage de nødvendige ændringer for at få gavn af alt det, Sonos 6.4 har at byde på.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget? Gå ind på Sonos.com/support.

Annonce