Forside Produkter Multirum

Sonos: Ny betasoftware klar

-
Sonos familien (foto: Sonos)
Sonos familien (foto: Sonos)

Sonos er klar med en ny betasoftwareopdatering. Med den nye opdatering forbedrer Sonos den måde, folk spiller musik på ved at gøre det endnu nemmere at styre og afspille musik.

Sonos har netop annonceret en ny betaversion af deres software, der giver flere nye funktioner og forbedringer til måden man bruger sit Sonos setup.

Annonce:

Læs også: Anmeldelse af den nye Sonos PLAY:5

Opdateringen inkluderer;

  • Musik, der aldrig stopper: Start en sang fra et album, playliste eller din kø. Når den slutter, fortsætter Sonos straks med at afspille den næste sang på listen.
  • Tryk for at afspille: Vælg en sang på din telefon eller tablet, og sangen starter med det samme. Du skal ikke længere trykke ‘Afspil nu’ eller ‘Afspil som næste’, før musikken starter. Hvis du vil afspille musik fra computeren, skal du blot dobbeltklikke på sangen.
  • Opbyg en ny kø: Der er ændret en smule i den måde, du tilføjer sange til din kø på. I stedet for at trykke på sangen for at komme frem til afspilningsmuligheder, skal du nu trykke på de tre prikker til højre for sangen. Vælg derefter ‘Afspil nu’, ‘Afspil som næste’ eller “Tilføj til kø” ligesom tidligere.
  • Hurtigere adgang til ‘Alle sange’ og ‘Bland’: Disse funktioner finder du nu i toppen af skærmen under ‘Album’ og ‘Playlister’. Vælg ‘Alle sange’ for at nyde hele listen fra start til slut. Hvis du er træt af den samme rækkefølge, så vælg ‘Bland’.
  • Forenklet valg af rum: Vil du dele en playliste, du lytter til i stuen, med højttaleren i køkkenet? Hvis du afspiller forskellig musik i hvert rum, vil app’en nu sørge for at sende den rigtige sang til det rigtige rum, uden at musikken stopper.

I første omgang kommer opdateringen i en offentlig beta-version, der virker fra i dag. Du finder mere information på Sonos.com eller på Sonos’ blog.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.