Forside Nyheder

Star Wars i spil som tv-serie

-
Foto: Betto Rodrigues / Shutterstock.com
Foto: Betto Rodrigues / Shutterstock.com

Ameriansk tv-netværk i snak med Disney om at lave Star Wars til en tv-serie.

Star Wars som en tv-serie som det kendes fra Star Trek universet? Det er ikke første gang at de rygter er fremme, men nu er de endnu engang blevet omtalt.

Det er ABC Entertainment der arbejder på at få en aftale med Disney, om at omsætte stjernekrigene til en egentlig temaserie på tv-skærmene. Det skriver Indiewire.

Annonce:

Hverken Lucasfilm, Disney eller ABC ønsker dog at kommentere på de mulige tanker og forhandlinger. Da presiedent for ABC Entertainment blev spurgt direkte under et pressemøde lød det:

“As a fan, I’d love to say yes”, lød det fra Channing Dungey, og hun fortsatte:

“We have had conversations with [Lucasfilm] and they will continue. It would be wonderful to expand that brand on our programming.”

Men det var alt hun ønskede at sige. Ingen yderligere detaljer, heller ikke om det i så fald skulle være en animeret tv-serie eller “live action” som Star Trek.

 

Så ABC bekræftede de rygter der har været fremme i længere tid, om at de er interesseret i at blive en del af Star Wars, uden at afsløre om Disney og deres Lucasfilm også kan se en fremtid for at bringe Star Wars til TV.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.