Forside Indhold og distribution Film

Stor nordisk postordre filmklub lukker ned

-
HomeEnter lukker (foto: shutterstock / recordere.dk)
HomeEnter lukker (foto: shutterstock / recordere.dk)

Homeenter filmklub der er en af nordens største postordrebutikker for film og musik har valgt at lukke ned på grund af stigende konkurrence fra streamingtjenester.

I dag har alle medlemmer af den nordiske filmklub HomeEnter.com modtaget et brev, der fortæller at tjenesten drejer nøglerne om for sidste gang med udgangen af året. Klubben afvikles per 31. december 2016.

Annonce:

Det er konkurrencen fra streamingtjenester og digitale køb af film, der gør at den 22 år gamle tjeneste ikke kan konkurrere mere.

I dag vælger flere og flere at se film digitalt i stedet for at købe DVD og Blu-ray. Trenden er blevet større i de sidste år, og Homeenters filmsalg er blevet dårligere i samme takt.

I brevet fortæller klubchef Jørgen Larsson, at eksisterende kunder skal huske at bruge eventuelt opsamlede VIP point inden klubben lukker, da de ikke kan refunderes eller bruges efter klubben lukker.

Så når Magasin nummer 17 er udgivet, så er det slut med HomeEnter.com.

Emnet diskuteres iøvrigt også på vores forum.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.