Forside Nyheder

’The Departed’ bliver en tv-serie på Amazon

-

the_departed_posterTrenden med at lave tv-serier baseret på spillefilm fortsætter.

Denne gang er det Martin Scorseses ’The Departed’, der bliver lavet om til en serie. ’The Departed’ var i sig selv en genindspilning af Hong Kong-filmen ’Infernal Affairs’, og Martin Scorsese fik sin første Oscar for den.

Annonce:

Det er Amazon, der vil lave serien, men det ser faktisk ud som om, de har tænkt sig at tage den i en helt anden retning. Det grundlæggende koncept om infiltrationer og dobbeltagenter i politi og bander i en amerikansk storby er stadig fundamentet.

Men Amazon-serien flytter fra Boston til Chicago, og i stedet for en irsk bande, bliver det i stedet en Latino-bande, der kommer i centrum.

Ifølge Deadline er der ikke ret meget andet nyt om serien, og slet ikke om skuespillere, instruktører osv. Det er dog fastlagt, at det er Jason Richman, der står bag serien ’Detroit 1-8-7’, der er hovedforfatter og executive producer på serien, og en række produktionsselskaber, der var med til at producere Scorseses film er også med til at lave serien.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.