Westworld på HBO: Ny ‘mere modnet’ trailer

-

Den længe ventede science fiction gyser Westworld får premiere på HBO d. 3. oktober. Nu er der udkommet en ny udvidet trailer.

Westworld blev skabt af forfatteren Michael Crichton, og i 1973 blev bogen omsat til film med Yul Brynner i hovedrollen.

Westworld er en forlystelsespark hvor gæsterne kan leve deres vilde western-drømme ud og menneskelignende robotter skal øge spændingen. Men det går grueligt galt, da den centrale computer bryder sammen, og robotterne begynder at slå forlystelsespark-gæsterne ihjel.

Annonce:

HBO er på vej med en tv-serie over Westworld, skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy hvor J.J. Abrams, Bryan Burk og Nolan styrer plottet som executive producers.

Her har de samlet et stærkt skuespillerhold bestående af bl.a. Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris og Danmark er repræsenteret på rollelisten med Sidse Babett Knudsen.

Der er premiere hos HBO Nordic d. 3. oktober, men nu er de klar med en ny “mere modnet” trailer på serien. Se den her ovenfor.

 

Billeder fra tv-serien

Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.